konsten att kunna ta emot komplimanger

bilddagboken är en mycket populär hemsida och det är många som använder den. många lägger upp bilder på sig själv och nästan alltid får de kommentarer som "vilken söt bild!" "snygging!" eller andra komplimanger. då svarar nästan alla "nej, du är sötare" eller "neeej, den är jätteful!" hur många är det som egentligen lägger ut en bild på sig själv som de tycker är ful? varför kan man inte bara ta emot komplimangerna eftersom att man uppenbarligen själv tycker att bilden iaf  är helt okej bra? det är väl inte så svårt att svara "tack" istället för att låtsas som att man hatar bilden. alla vet ändå att man egentligen inte gör det. är det så himla fel att man tycker att en bild på sig själv är bra? varför får man inte tycka om sig själv och sitt utseende?

det behöver inte heller vara bilder som man inte kan ta emot komplimanger för. det kan vara andra saker med, som till exempel att man är fin i håret eller att man har en fin tröja. många (oftast tjejer) ska alltid komma på något att klaga på då som att frisyren inte alls är bra det är en liten fjong här och en fjong där och tröjan passar verkligen inte ihop med byxorna, men jag hade ingen annan. varför inte bara säga tack! allt blir så mycket enklare om alla förstår att det är okej att tycka om sig själv!


Kommentarer
Lina säger:

Jag håller med dig Madde!

2008-07-02 | 20:36:09
Bloggadress: http://linathulin.blogg.se/
Ida säger:

Fasiken va glad jag blir på dig :D håller med till 100 procnet!! gud va skönt att någon äntligen kan säga som det är, man ska ju bli glad för komplimanger!!

2008-07-22 | 00:47:56
ida säger:

heeelt rätt madde, är så trött på folk när de håller på så! herreguud !

2008-08-05 | 15:11:51
Bloggadress: http://plantinida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback