god middag!

hejsan alla barn!
det är en mycket seg dag idag, regnet öser ner och jag kan inte göra det som jag planerat.. jag skulle klippa gräset för att tjäna en slant men hur bra gick det då? inte alls! jag får städa här inne istället för att få lite pengar till min resa, men jag blir inte på städhumör av det här vädret! HATA!

man kanske ska ta och äta lite frukost snart också? gaaaaaaaaaaaaaaaah, hatar verkligen den här dagen. snart kommer soooooleeeen, hoppas jag ;)

nu ska jag lägga in lite bilder från lördagens bravader, om ni vill se så finns de snart på bildagboken. (madelejne)

Puss!

dålig uppdatering

hejsan mina vänner!
jag ber så hemskt mycket om ursäkt för dagens dåliga uppdatering!
igår var det alltså fest och det var mycket trevligt! trevligt folk.. allt var trevligt! kom hem ganska skapligt och somnade någon gång vid tre :) jag orkar inte gå in på alla detaljerna om kvällen men den hade sina höjdpunkter. :)

idag sov jag och lisa först till ungefär elva, det var skönt :) sedan kollade vi på någon film och då kom också lina! :) efter filmen åkte vi till lina och åt lunch och sedan åkte vi till tisnaren i hopp om att vi skulle bli lite bruna! när vi väl kom fram såg vi de stora målnen som för all del inte tänkte flytta sig så att de inte skymde solen, ingen brun färg och inget bad blev det idag..

vi var hemma i stan igen runt fem och då åkte jag hem för att laga mat, tacos blev det och det var mycket gott! :) efter en underbar måltid tog jag mig till malin och vi tittade på fotbollen och myste lite :) <3 dagen har varit väldigt fullspackad med saker men det var skönt, då slapp man ligga och sega hela dagen :)

bilder från lördagskvällen kommer imorgon, nu ska jag sova! Natti! :)

observera att idag=söndag, igår=lördag, imorgon=måndag ;)

Godmorgon!

hej alla!
Idag är jag glad för ikväll är det party som gäller! det ska bli väldigt skoj måste jag säga! :D jag har suttit här ett tag nu och försökt tömma kameran men datorn ville inte som jag så det tog sin lilla tid, men nu är det gjort! ;) måste ju ha plats för kvällens bilder! :D

igår kväll ringde jag till lisa men hon svarade inte, sen ringde hon till mig och jag svarade inte.. det blir alltid så när vi ska ringa till varandra ;) men sen ringde jag henne igen och då svarade hon! wihuu. :) då bestämde vi att vi bara skulle ta det lungt på kvällen och bara titta på film och så blev det! filmen var dålig men det var mysigt endå! :)

efter filmen väntade jag i ungefär en timme på att malin och hennes vänner skulle komma från lottas hus till lisas hus (ungefär 500m) för att jag skulle skjutsa hem henne. jag förstår inte riktigt hur man kan gå så sakta? jaja, både malin och jag kom hem säkert! :) <3

jag sa ju igår att jag skulle lägga in en bild på dagens outfit (nu gårdagens) men jag gjorde det aldrig, därför tänkte jag göra det nu ist! :) enjoy!

  
bilden är suddig och jag orkar inte berätta vad jag har på mig, men ni ser ju ungefär ;)

allt är dött.

hej, nu har internet varit dött nästan hela dagen och jag har inte kunnat skriva. men nu är jag här. fast jag ska egentligen inte vara det, mamma vill ha hjälp med maten.

jag har fortfarande inte ringt lisa som planerat men jag ska göra det nu!


ändrade planer.

mina planer är lite ändrade för dagen. om ungefär 40 minuter ska jag ner på stan en sväng med malin :) ska försöka att inte köpa något, måste spara till min och lisas lilla resa! :D

när jag kommer hem från stan ska jag iaf ringa lisa, hon kanske sover nu till och med ;) så ska vi prata länge i telefon och sedan kanske ses :D hoppas, hoppas!

tänkte lägga in en bild på dagens outfit lite senare! :)

ha en bra dag :) Puss!

Harryboy!

shulululu! :)

jag sitter här med sötaste Harry i mitt knä. han är väldigt otålig och vill gå ut :) men jag tänkte att han nog kan vänta i fem minuter till :)

idag ska jag förhoppningsvis träffa lisa, hon vet inte om det än bara, jag tänkte ringa henne när jag kom in från min promenad med Harry!

ska gå upp och klä på mig sen blir det promenaaad!

ciao!



film :D

nu är det avgjort! tyskland och spanien är i final i fotbols EM 2008, ska bli spännande att se :)

nu ska jag och sis gå upp till mitt rum och kolla på film.. sen blir det natti natti!

adjö


rubrik

hej alla fans!

jag sitter här och gör litte allt möjligt. har laddat upp lite bilder på bildagboken för att göra reklam för den här nystarten och jag måste säga att jag är mycket stolt över dagens prestationer. både bilder och blogginlägg på samma dag! det är inte ofta det händer, men det ska det bli ändring på!

dagen har varit ganska bra med tanke på gårdagen som spenderades framför teven hela dagen. idag har jag ätit frukost till och med och det är mycket ovanligt. sedan var jag med malin en stund och så har jag mest suttit här. jag hoppade över träningen för att jag hade världens huvudvärk och känner att jag börjar bli förkyld. ni får ha det så bra till nästa gång vi hörs! ;)

adjöööö!


SNART KOMMER VIIII! :D <3

Nystart!

välkomna till min blogg! jag har tagit bort alla gamla inlägg som påminner mig om mitt gamla tråkiga bloggliv. nu har jag startat mitt nya bloggliv och ska försöka skriva varje dag! enjoy!

wish me luck! :)