rubrik?

dagen har gått jävligt fort. jag vaknade av jonas jävla väckarklocka vid nio idag för att han skulle till sjukgymnasten. när han hade gått upp somnade jag om igen och det var jävligt skönt ;) sen kom han tillbaka och väckte mig och då låg vi och kollade på tv ett ganska bra tag. sen kom jag på att jag var hungrig så då stekte vi hamburgare :) det var gott! :P

efter det drog jag till lille alwin och var barnvakt! han kan gå nu och han är så jävla söt! :D vi lekte lite och vid fem åkte jag hem. nu har jag ätit och suttit här hela kvällen. imorgon blir det tydligen halloweenfest, vilket jag inte har så stor lust för men man får väl offra sig ;)

jonas jag tror att det bara är du som läser min blogg ;) haha

PUSS!




update!

tjo!
det är vissa som har klagat på att jag aldrig skriver så jag tänkte att jag skulle göra det nu. jag har inget intressant att skriva egentligen men jag får väl hitta på någe ;)

idag har det faktiskt hänt en del vilket är ovanligt under loven ;) jag har varit i norrköping (frivilligt utan att det är skola) och inhandlat diverse saker :) sen har jag klippt emma och det blev mycket bra med gradering i nacken och diagonal frammåt på sidorna även lite ökade längder :) hon blev nöjd och det klirrade fint i kassan ;)

jag har också tränat och till allas förvåning så skadade jag mig inte. men gud gillar att straffa mig så jag sprang in i nån jävla grej när jag kom hem så det blev ett blåmärke idag med ;)

tandlakar'n imoprgon då, ska bli spännande om dom säger att jag äter för mycket godis eller inte haha ^^