I'm gooood!

jag glömde berätta en sak! nu har jag inte ätit något onyttigt på tre dagar! de ni! ;)

back to school

har varit hemma och varit sjuk i två dagar.. bara sovit och det har varit underbart skönt. men nu är jag tillbaka i skolan starkare än någonsin! ;) haha. sitter i bibblan och väntar på att engelskan ska börja klockan ett... det blir nog ännu en kul timme med vår kära Lars ;D

idag ska jag träna och det ska bli skönt vill jag lova.. det var inte alls kul att bara sitta och titta i måndags.. fast jag hade nog inte orkat träna ändå eftersom jag hade feber.. men iaf  :P i helgen är det DM men jag får inte vara med för jag är för gammal, det suger! så ingen match i helgen. blir långhelg den här helgen också och det blir skönt! vi är nämligen lediga på fredag :D

jahaapp, har inget mer att skriva faktiskt, hareee! ;)

PÖSS!

hårdträning och hälsokost

jag är dålig på att uppdatera jag vet.. men ibland slår jag till! ;)

jag sitter här hemma hos jessica och vi gör som vi alltid gör, äter. imorgon börjar ju vi med vår nyttighetsgrej så det är ju sista dagen vi får äta sån här skit :P så det är bäst att passa på ;)

imorse vaknade jag upp bredvid stig-helmer (även kallad jonas) och vi låg kvar i sängen på tok för länge! och nu är jag supermegatrött. men jag och jessica måste gå till willys vid åtta för dom jävlarna har lurat oss på pengar! :O efter det blir det sanningens ögonblick och sen sooooovaaa! :)

nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva för jag är för trött! en sak bara: ring mig imorgon annars blir jag arg! ;)

PUSS!

bokslukare

shäna.
jag sitter i biblioteket med jessicapessicapäronpung. vi väntar på bibliotikarien som ska ge en bok till jessica men det verkar vara lite svårt för henne att komma. vi har precis haft prov som jag inte hade pluggat på ett skit och jag chansade på hälften av frågorna jippie! kul att det var det sista vi gjorde i den kursen och att jag inte har chans att göra bättre ifrån mig om det gick dåligt. Jonas har rätt, jag är en bad girl, jag skulle ha pluggat!

nu ber vi en bön för att bibliotikarien ska komma snart *knäpperhändernaochböjernerhuvet* haha, or not!

jag hör steg? :O fan, det var vår svenskalärare.. ingen bibblis inom synhåll ännu...

jaja, det här duger inte hörs!

PUSS!

<3

vi är bäst! <3


datakunskap som suger elefantballe

sitter nu på datakunskapen som jag var duktig och gick på idag. det var typ tre veckor sen, inte bra. men nu är jag iaf här och det suger elefantballe som vanligt. läraren kom precis för hon satt fast i en bilkö på väg hit så det var ganska chill innan hon kom ;) jag har ingen aning om vad vi ska göra eftersom jag inte har varit här på några gånger men linnéa och jag har ett grupparbete så hon vet nog ;) jag känner mig lite taskig men linnéa säger att det är lungt :P

nu ska vi tydligen börja.. kanske skriver sen om jag överlever den här timmen!

Puss!

trött!

jag sitter här och är typ helt borta i huvet. jag är så jävla trött och har pissont i halsen så jag sket i träningen idag. det får man göra ibland. det var längesen jag var så här trött. jag somnade efter att jag pratat med jonas förut och det är tur att jag känner mig själv och satte klockan annars hade jag nog sovit hela natten. bläääh, vad trött jag ääär! jag ska snart gå och duscha och sen lägga mig i sängen och ringa jonas och sen ska jag sova, det ska bli skönt vill jag lova!

jaa, jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva nu, men hejdå!


skuuulan

hejsan svejsan!
jag sitter is kolan och väntar på att lektionen ska börja.. eller jag vill inte att den ska börja för vi ska rulla permanent och det orkar jag verkligen inte idag. fast lektionen måste ju börja för att den ska kunna sluta.

dagen började inte allt för bra. vaknade alldeles för sent, kvart i sju, och jag var tvungen att åka hemifrån tio över. lyckat. jag kom iväg ganska lagom i tid men när jag cyklat en bit kom jag på att jag hade glömt väskan med alla frisörgrejer i jeeej! så det var bara att cykla hem igen. det var ju inte så jävla lätt att cykla imorse heller. det var både halt och min växel hade frusit så det var värsta lätt att trampa och skitjobbigt! efter allt kämpande kom jag iaf fram och sprang på tåget som såklart var fullt! kul, tänkte jag men hittade tillslut en plats! jag mådde så jävla illa för att jag hade cyklats så fort och inte ätit någon frukost, men det gick över sen ;)

nu är jag iaf i skolan och nu ska vi börja tror jag så jag måste sluta. ha det braaao! :)

PUSS!

halloween

kvällen igår blev inte så lyckad för min del. den började bra men slutade mindre bra :(
utan jessica och sanna hade jag haft skittråkigt, jag älskar er tjejer! <3

vaknade imorse runt nio för att jag och jessica skulle åka från flen till katrineholm klockan tio. så vi åt lite frukost och gick till bussen. väl hemma i katrineholm hämtade mamma mig och jag åkte hem. sen har jag suttit här och även pratat lite med jonas, jag saknar honom! :( men han kommer till mig ikväll! :D

nu är det meningen att jag ska plugga men hur bra går det då? inte alls faktiskt. jag hittar inte boken och alla papper jag ska ha så det bådar inte gott alls. men jag måste komma igång nu så jag kan mysa med jonas ikväll sen! :)

nehe, plugg var det! adjö!